Birand'ın Son Durumu İle İlgili Tüm Gelişmeler
'17.01.2013'
haber detay

 

Birand'ın Son Durumu İle İlgili Tüm Gelişmeler

 
Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin, ''Birand, yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada ise "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir"denildi.
 
 
 
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti. Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat geçirmişti. 
 
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, babasının ölüm haberlerini yalanladı.
 
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, Twitter'dan bu mesajı yazdı: "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkurler"
 
 
 
HASTANEDEN SON AÇIKLAMA!
 
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden açıklama: "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir"
 
Mehmet Ali Birand’ın vefat ettiği iddiaları üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Çalışkanlığıyla, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle örnek bir gazeteciydi. Onu hep gülümseyen yüzü, gafları, mesleğine olan aşkı ve pozitif bakış açısıyla hatırlayacağız” derken, Basın Konseyi “Üyelerimizden Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türk Basını büyük bir habercisini kaybetmiştir. Yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve tüm medya camiasına başsağlığı diliyoruz” mesajını yayımladı.
 
'Beyin ölümü yok ama durumu kritik'
 
 
Gazeteci Mehmet Ali Birand’ın hayatını kaybettiğine yönelik haberlerin ardından oğlu Umur Birand, Twitter’dan yaptığı açıklamada babasının halen yoğun bakımda olduğunu duyurdu. Hastaneden yapılan açıklamada da Birand’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kanal D Haber Direktörü Sarılar, Birand'ın durumunun kritik olduğunu belirtti.
 
 
Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Şu anda beyin ölümü söz konusu değil. Tedavisi sürüyor ama durumu kritik. Makinalara bağlı olarak yoğun bakımda tutuluyor" diye konuştu.
Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk da yaptığı açıklamada, "Birand yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.
 
 
 
Bülent Arınç'tan Mehmet Ali Birand Açıklaması
 
 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, tedavi görmekte olduğu hastanede Mehmet Ali Birand'ı ziyaret etti. Birand yoğun bakımda olduğu için kendisini göremediğinim ifade eden Arınç, oğlu Umur Birand ve doktorlarla görüştüğünü söyledi.
Arınç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Kendisi hamdolsun hayatta, tedavisi devam ediyor. Birand Türkiye basınının yük akı olmuş değerli bir insan. demokrat, sevimli ve yaşı 70'in üzerinde olmasına rağmen dinamik ve hayat dolu. Yıllardır kendisini tanıyan bir siyasetçi olarak en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum ve evladının selamlarını iletiyorum" şeklinde konuştu.
 
Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, Amerikan Hastanesi önünden Kanal D canlı yayına katıldı ve Mehmet AliBirand'ın sağlık durumunu açıkladı. Kanal D öğlen bülteni bugünBirand'ın sağlık durumu nedeniyle sadece 9 dakika sürdü.
 
 
MAKİNELERE BAĞLI OLARAK YAŞATILIYOR
 
Sarılar,Birand'ın doktorları ve ailesi ile görüştüğünü söyledi. Halen yoğunbakımda olduğunu açıkladığı Birand'ın makinelere bağlı olarakyaşatıldığını söyledi.
 
İşte Kanal D spikeri Şule Zeybek'in soruları ve Sarılar'ın açıklamaları:
 
Şule Zeybek: Birandsafra kesesindeki stendin değişmesi için yoğun bakıma alındı. Kanal DHaber direktörü Süleyman Sarılar hastanede... O Birand'ın durumunuaçıklayacak...
Süleyman Sarılar: Mehmet Ali Birand yaşıyor. Az önceyoğun bakımdan indim. Doktorları ile görüştüm. Durumu kritik,makinelere bağlı ama yaşıyor. Doktorlar umutlu konuşuyor ama dua edinallahtan ümit kesilmez diyorlar. Makinelere bağlı olarak yaşıyor MehmetAli abi. Umur ile Cemre Hanım ile konuştum. İnşallah iyi haber alacağızdiye bekliyorlar hastanede. Durumu stabil diyor doktorlar. Hastane deaçıklamasında bu durumu belirtti. Dostları, arkadaşları, yakınlarıburada. Doktorlar makinelere bağlı olarak yaşatıyoruz dediler.
 
Şule Zeybek: Fikirlerine katılır, katılmazsınız.Birand türk televizyonlarının mihenk taşıdır. Dua edin yaşasın. O buülkeye lazım. Yaşaması lazım.
 
 
Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin,  ''Birand, yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.
 
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, babasının sağlık durumuna ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Umur Birand, babasının Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler'' ifadesini kullandı.
 
 
 
Yoğun bakımda bulunan Mehmet Ali Birand'ın son durumuna ilişkin açıklama oğlu, Umur Birand'dan geldi. 
 
Mehmet Ali Birand'a ait Twitter hesabından yapılan açıklamada "Ben Umur Birand, babam halen yogun bakimda. İyilesmesi icin dua ediyoruz. Gosterdiginiz sicak ilgi icin cok tesekkurler." denildi.
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.