Belediye Kent 2014 (27 - 30 Kasım 2014)
'26.11.2014'
haber detay

Kuruluşumuz Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından 27-30 Kasım 2014 tarihleri arasında TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenecek olan, BELEDİYE KENT 2014 Fuarı yeniden sektörün buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefiyle Türkiye’de, 30 Mart Yerel Seçimleri neticesinde Belediye yönetimleri yenileniyor ve yeniden yapılandırılıyor. 81 ilimizde toplam 1.000 bölgeyi temsil eden 3.216 adet belediye kuruluşu, altyapı ve diğer hizmetleriyle çalışmalarına başladığı bu ortamda satın alma aktivitelerinin de yoğunlaşacağı bir döneme giriliyor. Özellikle Ocak 2016 döneminde gerçekleştirilecek satın alımlar göz önüne alındığında, fuar zamanlaması önem kazanıyor.
 
Belediyelerimizin özel olarak davet edildiği Belediye Kent Fuarı’da hem kamu profesyonelleri ve  yurt dışından ve yurtiçinden İnşaat Firmaları, Konut Siteleri, AVM ler, Anaokulları ve Eğitim Kurumları ,Oteller ve pek çok sektörden katılımı beklenen profesyonellerle buluşabilmek ve iş potansiyelinizi gerçekleştirebilmek üzere çok değerli bir fırsat sunuyoruz. 
 
İlk olarak 1997 yılında gerçekleştirilen, toplam 5 ilimizde süregelen Belediye Kent Fuarları kapsamında bugüne kadar toplam 2.200 firma, 350.000 kadar profesyonel ziyaretçiyle bir araya gelmiştir. Tüm komşu Ülkerlerimizin yanı sıra Avrupa, Kore, Çin ve ABD gibi ülkelerle toplam 40’a yakın ülkeyi fuara beklemekteyiz. Yurt içinde toplam 11 ilde ofisimizle ve yurt dışında toplam 7 ofisimizle aktif tanıtımımızı kuvvetlendirdik. 
 
Geniş çapta ve yüksek seviyede profesyonel katılımla gerçekleştirmeyi planladığımız BELEDİYE KENT 2014 Fuarı, siz katılımcılar için ürün ve teknolojilerinizi sergilemekte, iş hacminizle birlikte potansiyel satış ve projelerinizin önümüzdeki dönemde gelişmesinde önemli bir katkı ve fırsat oluşturmaktadır.
 
 
 
 
 
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.