Türkiye Meslek Akademisi Kapılarını Açtı
'24.02.2014'
haber detay

Türkiye Meslek Akademisi Kapılarını Açtı

İnternet aracılığı uzaktan öğretim modeli ile düzenlen sertifikalı kurs programlarına kayıtlar başladı

Kurum ve kuruluşların ihtiyaç duyduğu uzman insan kaynağının yetiştirilmesi için uzaktan öğretim modeli ile eğitimleri düzenleyecek olan Türkiye Meslek Akademisi (TMA), öğrenci alımına başladı. TMA eğitmen kadrosunda usta tiyatrocu ve Tiyatrokare Yönetmeni Nedim Saban, Benchmark Ajans Başkanı Fadile Paksoy, Nish Coaching Kurucusu Gülden Üner, Mobil Pr Ajansı Başkanı Mustafa Şapçı, İstanbul NLP Kurucusu Aykut Türköver, üst yönetim danışmanı Raci Hoşgör, gazeteciler Selçuk Geçer, Cansel Poyraz ve Fatih Doğan gibi kendi alanında pek çok saygın isim yer alıyor.

Türkiye Meslek Akademisi’nin 2 farklı şekilde eğitimler düzenleyeceğini ifade eden Türkiye Meslek Akademisi Başkanı Ertan Acar, “İnternet ortamında ‘Uzaktan Eğitim’ programlarımızla daha geniş kitlelere eş zamanlı eğitim programlarımızı ulaştırmayı hedeflerken, ‘Grup Eğitim’ programlarımızla da hem kişilerin hem de kurumların ihtiyaç duydukları butik eğitimlerini sınıf ortamında sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Katılımcıların uzaktan eğitim metoduyla evlerinden, işyerlerinden, internet bağlantısı olan her hangi bir yerden, Türkiye Meslek Akademisi tarafından düzenlenen eğitimlere katılabileceğini söyleyen Acar, gelişen teknoloji sayesinde kişilere zaman özgürlüğü sunarak kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacaklarının altını çizdi. Acar, eğitim programını satın alan ve eğitim videolarını izledikten sonra web ortamında yapılan sınavda başarı sağlayanların Türkiye Meslek Akademisi Eğitim Katılım Sertifikası almaya hak kazanacaklarını söyledi.


Türkiye Meslek Akademisi Eğitim Programları:
 Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi
 "Eğitimcinin Eğitimi" Eğitimi
 Tiyatro ve Kamera Önü Oyunculuğa Giriş Eğitimi
 Liderlik Eğitimi
 Çatışma ve Çözüm Yolları Eğitimi
 Beden Dili Eğitimi
 Web Tasarımı Eğitimi
 Beden Dilini Doğru Okuma Eğitimi
 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri  Eğitimi
 Medya İlişkileri Direktörlüğü Eğitimi
 TV Gazeteciliği Eğitimi
 Spor Gazeteciliği Eğitimi
 Ekonomi Gazeteciliği Eğitimi
 Müşteri İlişkileri Yöneticiliği Eğitimi

Türkiye Meslek Akademisi’nin eğitim içeriklerine ve eğitmenlerine  www.tma.gen.tr’den ulaşabilirsiniz.




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.