GÜBRETAŞ Eğitim Bursu Kazanan Öğrenciler, 6 Kasım’da Açıklanacak
'01.11.2013'
haber detay

GÜBRETAŞ Eğitim Bursu Kazanan Öğrenciler, 6 Kasım’da Açıklanacak

GÜBRETAŞ’ın başarılı ziraat fakültesi öğrencilerine 4 yıl boyunca karşılıksız olarak verdiği eğitim bursuna başvurular 11 Ekim’de sona erdi. Eğitim bursunu 2013–2014 döneminden itibaren almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri ise 6 Ekim’de açıklanacak.

 

 

Türktarımının geleceğine yatırım yapan ve sektörde sosyal sorumlulukalgısıyla eğitime verdiği önemle dikkat çeken GÜBRETAŞ’ın başarılıziraat fakültesi öğrencilerine lisans eğitimi boyunca karşılıksız olarakverdiği Eğitim Bursu’na başvurular 11 Ekim’de sona erdi.Dokuz ayboyunca ayda 250 TL olan GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nu2013–2014eğitim-öğretim yılında ilk kez almaya hak kazanan öğrenciler 6Kasım’da açıklanacak.

Sektördeki insan kalitesini arttırmak için ziraat fakültelerine teşvik etmek amacıyla 2007 yılından bu yana verilen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu, ziraatfakültelerinde eğitim görüp ekonomik desteğe ihtiyacı olan belli sayıdaçiftçi çocuğuna birinci sınıftan başlayarak 4 yıl boyunca karşılıksızolarak veriliyor. Başvurulardasadece çiftçi çocuğu olmak ve ziraat fakültesinin Bahçe Bitkileri,Tarımsal Yapılar ve Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimive Bitki Besleme bölümlerinden herhangi birinin 1. sınıfına bu yılkayıt yaptırma şartları aranıyor.

Ziraatfakültesini bu yıl kazanan ve GÜBRETAŞ Eğitim Bursu desteğindenyararlanmak isteyen öğrenciler, burs başvurularını 2 Eylül- 11 Ekimarası GÜBRETAŞ’ın internet sayfası (www.gubretas.com.tr) üzerinden gerçekleştirdi. Yoğun bir başvurunun yapıldığı GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nun sonuçları da 6 Kasım 2013 tarihinde şirketin web sitesinde açıklanacak.

GÜBRETAŞGenel Müdürü Osman Balta, Türkiye’deki tarım sektörünün geleceğininyetişecek ziraat mühendislerinin niteliğiyle paralel olduğunainandıklarını belirterek,“Bu nedenle ziraat fakültelerindeki öğrencileredestek olmaya çalışıyoruz”dedi.

 




Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.