Öğretmen Adayı Sınavı Kazanamayınca Bunalıma Girdi
'22.07.2013'
haber detay
Öğretmen Adayı Sınavı Kazanamayınca Bunalıma Girdi
Siirt'te girdiği bunalım sonucu Tillo Kalesi'nden atlayarak intihar eden öğretmen adayının cesedi otopsi için Diyarbakır'a gönderildi.
 
 
 
 
 
Edinilen bilgiye göre, Türkçe öğretmenliği bölümünü bitiren M.S.G. (28), yeterlilik sınavını kazanamayınca bunalıma girdi. Önce bileklerini kesen M.S.G., ardından Tillo Kalesi'nden atlayarak intihar etti. M.S.G.'nin intihar etmeden önce polise ve ailesine intihar edeceğini ve bunun da tek sorumlusunun kendisini olduğunu anlattığı iddia edildi.
 
SINAVI KAZANMADI DİYE 
 
İlçe Jandarma Komutanlığı, Sivil Savunma Müdürlüğü personellerinden oluşan arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık 4 saat çabası sonucu bulunan gencin cesedi, yaklaşık 500 metre taşınarak baraj yolundan ambulansa bindirilip, Siirt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastane morgu önünde bekleyen ailesi cesedin morga getirilmesi sırasında sinir krizleri geçirdi. Öğretmenin cenazesi otopsi için Diyarbakır'a gönderildi. Türkçe öğretmenliğinden mezun olan M.S.G'nin sözlü olduğu, atandıktan sonra evleneceği öğrenildi.diyarbakırsoz



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.