23 Mart'ta Doğa Koleji Kampüsleri Kararacak
'20.03.2013'
haber detay

 

23 Mart’ta Doğa Koleji kampüsleri kararacak, öğrenci ve çalışanlar hep beraber “Sensiz Olmaz” diyecek.
 
 
 
Doğa Koleji, “Dünya Saati” Kampanyası’na 23 Mart Cumartesi günü saat 20.30-21.30 arasında tüm kampüslerindeki ışıkları karartarak destek verecek. Çevre sorunlarına karşı duyarlılık yaratmak amacıyla “Sensiz Olmaz” sloganında birleşen WWF-Türkiye’nin yürüttüğü Dünya Saat’ine (Earth Hour) bu yıl ana sponsor olan Doğa Koleji, projeye tüm öğrenci, veli ve personeliyle birlikte katılacak. 
 
Çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 2007 yılından bu yana WWF-Türkiye tarafından düzenlenen Dünya Saati projesine (Earth Hour) bu yıl ana sponsor olarak destek veren Doğa Koleji, tüm dünyada ses getiren projeye tüm öğrenci, veli ve personeliyle birlikte katılacak. 
 
Doğaya ve çevre sorunlarına duyarlı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, Dünya Saati’nin uygulanacağı 23 Mart Cumartesi günü 20.30’dan itibaren bir saat boyunca tüm kampüslerinde ışıkları karartarak projeye destek verecek. Doğa Konseptli Eğitim Modeli sistemi ile Türkiye ve dünyaya yeni bir eğitim modeli kazandıran Doğa Koleji’nin öğrenci, veli ve çalışanları da, kendi evlerinde bir saat boyunca ışıkları karartarak Dünya Saati’ne katılacak.
 
Sosyal sorumluluk bilincini eğitimin ayrılmaz bir parçası olarak değerlendiren Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker Dünya Saati (Earth Hour) ile ilgili olarak, “Gezegenimizin karşı karşıya olduğu sorunlara karşı, tüm çocuklarımızın duyarlı, sorumluluk sahibi ve çevre bilincine sahip bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz. Bu nedenle de, çevre ve sürdürülebilir bir gelecek için, en büyük küresel hareketlerden olan Dünya Saati uygulamasına öğrenci, veli ve çalışanlarımızla birlikte destek veriyoruz. Aynı zamanda ‘Sensiz Olmaz’ diyerek herkesi bu uygulamaya destek vermeye davet ediyoruz” dedi.
 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.