Açıköğretim Lisesi Son Dakika
'14.03.2017'
haber detay
AÖL Açıköğretim Lisesi diğer adıyla açık lise 2. dönem sınavları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 18 - 19 Mart 2017 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. 2. dönem sınav giriş belgeleri ve sınav yerleri de MEB AÖL 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı İş Takvimine göre, 14 Mart 2017 Salı günü erişime açılacak. Açık lise 2. dönem sınavına girecek yüz binlerce öğrenci sınav giriş belgelerinin ve sınav yerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Bir yandan ders çalışmalarına hız veren öğrenciler bir yandan da MEB'in Açık Öğretim Lisesi resmi İnternet sayfası olan aol.meb.gov.tr'yi ziyaret ediyor. MEB'ten yapılan son dakika açıklamasında, mazeretleri sebebi ile sınav yerini değiştirmek isteyen öğrenciler için bir duyuru yayınlandı.
 ÖL AÇIK LİSE 2. DÖNEM SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?
MEB tarafından Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav giriş belgesi ve yerleri henüz açıklanmadı. MEB AÖL 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı İş Takvimine göre, 14 Mart 2017 Salı günü erişime açılacak.
  
AÖL 2. DÖNEM SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
Açık öğretim lisesi öğrencileri sınav giriş belgesini aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinden çıkartabilecek. MEB tarafından düzenlenen ikinci dönem AÖL sınav giriş belgesi henüz erişme açılmadı. AÖL sınav giriş belgelerinin bu hafta açıklanması bekleniyor. 



Bu site bir BMS PROJE iştirakıdır.